Astăzi, HC Buzău a obținut a patra victorie consecutivă, în etapa 29 a Ligii Naționale de handbal, în partida disputată în sala Dinamo, împotriva CSM București, ocupanta poziției a patra din clasamentul general. Buzoienii au dominat partida de la bun început, scorul final la pauză fiind de 14 – 12. În repriza a doua Dumitrana a fost de neoprit, reușind să marcheze nu mai puțin de 5 goluri, ultimele două stabilind și scorul final al partidei: 30 – 26 pentru Lupii Buzăului. În urma acestei victorii HC Buzău își consolidează poziția a șaptea din clasament, cu un total de 44 de puncte, urmată fiind de CSA Steaua București la o distanță de 4 puncte.

În partida de astăzi au marcat: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 8 goluri, Vujadinovic Predrag – 5 goluri, Renaud David Leo Antoine – 5 goluri, Broasca Ionut – 2 goluri, Mironescu Liviu – 2 goluri, Milošević Vuk – 4 goluri, Esteki Allahkaram – 2 goluri, Nosrati Shahoo – 2 goluri.

Mâine, 11 mai, începând cu ora 13:10, în cadrul etapei cu numărul 30, HC Buzău va întâlni pe AHC Dobrogea Sud, ocupanta locului al treilea în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.