HC Buzău 2012 continuă seria victoriilor în Liga Zimbrilor. Astăzi, începând cu ora 10:15, în sala Dinamo din București, HC Buzău a întâlnit pe CSM Reșița, în cadrul etapei cu numărul 28 al Ligii Naționale de handbal masculin. În prima repriză jocul a fost oarecum echilibrat, dar buzoienii au reușit să se impună, scorul la pauză fiind de 15:10 pentru HC Buzău. Însă, în repriza a doua, penultima echipă din clasamentul general, CSM Reșița nu a mai reușit să țină piept lupilor Buzăului, aceștia din urmă marcând nu mai puțin de 20 de goluri. Cu un total de 41 de puncte, HC Buzău se află pe poziția a șaptea a clasamentului.

În partida de astăzi au marcat: Broasca Ionut – 4 goluri, Mironescu Liviu – 5 goluri, Bejinariu Florin Andrei – un gol, Renaud David Leo Antoine – 2 goluri, Milošević Vuk – 4 goluri, Vujadinovic Predrag – 5 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 5 goluri, Nosrati Shahoo – un gol, Esteki Allahkaram – 3 goluri, Esteki Allahkaram – un gol, Rosca George Gabriel – 2 goluri, Anton Marius – 2 goluri.

În etapa 29 HC Buzău va întâlni pe CSM București, pe 10 mai, tot în Sala Dinamo, iar în etapa 30 va juca împotriva celor de la AHC Dobrogea Sud, pe 11 mai, în Sala Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.