HC Buzău a reușit a doua victorie consecutivă în turneul de la Cluj Napoca (etapele 26 și 27 din Liga Zimbrilor). Astăzi, la ora 10:15, în sala Horia Demian din Cluj Napoca, buzoienii au disputat partida cu CS Magnum Botoșani, echipă aflată pe ultimul loc în clasament. Deși botoșănenii au avut conducerea la începutul primei reprize, jucătorii de la HC Buzău și-au revenit rapid și au reușit să se mențină în avantaj pe tot parcursul meciului. La pauză aveau 7 goluri în avantaj, iar la începutul celei de-a doua reprize au condus, chiar, cu o diferență de 11 goluri. Spre finalul meciului CS Magnum Botoșani a reușit să mai reducă din avantajul buzoienilor, scorul final de 29 – 25 pentru HC Buzău aducându-le acestora încă trei puncte și locul al șaptelea în clasamentul general, cu un total de 38 de puncte.

În partida de astăzi au marcat: Nosrati Shahoo – 5 goluri, Bejinariu Florin Andrei – 6 goluri, Milošević Vuk – un gol, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 4 goluri, Pelidija Admir – 2 goluri, Manole Bogdan – un gol, Broasca Ionut – 5 goluri, Esteki Allahkaram – 4 goluri, Anton Marius – un gol.

HC Buzău mai are de disputat 3 meciuri, în etapele 28 – 30, care vor avea loc în București, în perioada 08 – 11 mai: cu CSM Reșița pe 8 mai în Sala Dinamo, cu CSM București pe 10 mai tot în Sala Dinamo și cu AHC Dobrogea Sud pe 11 mai în Sala Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.