HC Buzău 2012 a învins astăzi pe CSM Bacău, în partida disputată în cadrul etapei cu numărul 26 din Liga Zimbrilor, în sala Horia Demian din Cluj Napoca. Pe tot parcursul meciului buzoienii s-au aflat la conducerea jocului, cu o diferență de maxim 5 goluri în fața adversarilor, prima repriză terminându-se cu 11 – 15 pentru HC Buzău. Însă, spre finalul partidei, CSM Bacău a reușit să reducă diferența, terminând partida la numai un punct distanță de buzoieni, scorul final fiind de 29 – 28 pentru HC Buzău. În urma meciului de astăzi, HC Buzău mai obține încă 3 puncte și urcă pe locul al șaptelea în clasament, cu un total de 35 de puncte.

În partida de astăzi au marcat: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 3 goluri, Milošević Vuk – 3 goluri, Bejinariu Florin Andrei – 6 goluri, Mironescu Liviu – 5 goluri, Pelidija Admir – un gol, Vujadinovic Predrag – un gol, Renaud David Leo Antoine – 6 goluri, Nosrati Shahoo – 3 goluri, Esteki Allahkaram – un gol.

Mâine HC Buzău va întâlni pe CS Magnum Botoșani, echipă aflată pe ultimul loc de clasament, partida urmând să se dispute la ora 10:15 tot în sala Horia Demian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.