Echipa locală de handbal masculin s-a alăturat campaniei umanitare iniţiate de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Buzău „FII EROU, STAI ACASĂ!”. Demersul DJST Buzău constă în scoaterea la licitaţie a echipamentului donat de sportivii buzoieni şi nu numai, în urma căruia sumele strânse urmează să fie redirecţionate către Spitalul Judeţean Buzău.

Astfel, numelor importante prezente în campania „FII EROU, STAI ACASĂ!” s-au alăturat Liviu Mironescu, Andrei Grasu şi Alin Şania, toţi componenţi ai Handbal Club Buzău 2012.

Printre susţinăţorii echipei noastre, se numără foarte multe cadre medicale pe care am avut onoare să-i avem alături de noi meci de meci. În aceaste vremuri deloc fericite, trebuie să ne exprimăm recunoştiinţă şi aprecierea faţă de acestea şi nu doar prin cuvinte. În speranţă că ne vom revedea cât mai curând în sala de sport, am hotărât să ne alăturăm campaniei FII EROU, STAI ACASĂ!” Răzvan Voicu, team manager HC Buzău 2012

Tricou Liviu Mironescu.

Tricoul din imagine (roşu – alb, stânga) a fost purtat de Liviu Mironescu la echipa Dinamo Bucuresti
A jucat pentru Dinamo Bucuresti in Anii 2007-2009 si 2013-2018. A iesit de 3 ori campion National in Liga Zimbrilor , castigator al Cupei Romaniei si a Supercupei Romaniei la Hndbal Masculin , si doua participarii in EHF Velux Champions League. Click aici pentru licitaţie.

Tricoul din imagine (galben, stânga) a fost purtat de Alin Sania pentru Nationala Romaniei de Handbal Masculin.
Alin Sania a jucat pentru nationala Romaniei in perioada 2001-2015 , un numar de aproximativ 150 meciuri in tricoul primei reprezentative a noastra. A fost unul din jucatorii care au reusit sa obtina doua calificari la mondiale. La juniori a obtinut locul 4 la europene. Click aici pentru licitaţie.

Tricou Alin Şania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.