COMUNICAT HC BUZĂU 2012 | 20 martie 2020

0
811

COMUNICAT HC BUZAU 2012 

In urma declararii “situatiei de urgenta” pe teritoriul Romaniei din data de 16.03.2020 de catre Presedintele Romaniei , CS HC BUZAU 2012 a dispus  :

  • Masurile luate de club constau in aplicarea hotararilor emise de autoritatile statului si de catre F.R.H. Datorita situatiei de fapt , in mod treptat , pana la data de 18.03.2020 au fost reduse toate activitatile sportive din cadrul clubului , pana la oprirea definitiva a acestora , echipa masculina de handbal incetandu-si temporar activitatea pe durata decretarii starii de urgenta.
  • S-a decis ca nimeni din lotul echipei sa nu paraseasca teritoriul Romaniei in aceasta perioada , toti jucatorii si  staff-ul sa fie atenti la igiena personala si sa interactioneze cat mai putin cu alte persoane , recomandarea clubului fiind sa isi petreaca timpul acasa cu familia .
  • De asemenea , jucatorii au obligatia de a respecta programul individual de pregatire trimis pe mail de catre staff-ul tehnic si de a-si asigura un regim alimentar ca sa ii mentina la greutatea optima recomandata de doctorul echipei si de Institutul de Medicina Sportiva.
  •  Jucatorii care sunt inca in perioada de refacere de dupa accidentari  au obligatia sa efectueze tratamentele necesare recuperarii , respectand dispozitiile legale in vigoare si totodata toate recomandarile facute de catre club si de catre autoritatile abilitate in materie de sanatate publica cu scopul prevenirii contaminarii cu noul virus gripal SARS-COVID 19.

In ceea ce priveste desfasurarea ulterioara a activitatii sportive (antrenamente si competitii ) HC BUZAU 2012 va astepta o  decizie a Federatiei Romane de Handbal.

        Transmitem suporterilor nostrii si tuturor oamenilor sa fie sanatosi atat ei cat si familiilor lor , sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca apoi sa revenim mai puternici si mai dornici pentru a  obtine performante cat mai bune pentru buzoienii nostrii dragi !!

CS HC BUZAU 2012

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.