Victorie pentru Lupi și în partida cu CSM Bacău!

Astăzi, HC Buzău 2012 a disputat, în deplasare, meciul împotriva CSM Bacău, contând pentru etapa cu numărul 25 din Liga Zimbrilor. Victoria de astăzi le asigură buzoienilor un loc sigur în clasamentul general, peste locurile care duc la baraj. După victoria din etapa precedentă, în fața finalistei EHF european League, Minaur Baia Mare, Lupii Buzăului s-au impus și în fața jucătorilor de la CSM Bacău.

Deși gazdele au deschis scorul chiar în primul minut al partidei, Lupii nu s-au lăsat intimidați și, cu un joc constant, au reușit să termine prima repriză cu un gol în avantaj, scorul la pauză fiind de 17 la 18 pentru HC Buzău 2012. În repriza a doua nu le-au permis gazdelor să preia conducerea pe tabela de joc și au reușit să termine partida la o diferență de 3 goluri. Scor final al meciului de astăzi: 29 la 32 pentru buzoieni.

După douăzeci și cinci de etape, HC Buzău 2012 acumulează un total de 29 de puncte în clasamentul general, situându-se pe poziția a zecea în clasament. Lupii Buzăului vor juca ultimul meci din acest campionat pe teren propriu, urmând să întâlnească pe CSM Vaslui miercuri, 18 mai, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”.

În partida de astăzi au marcat: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 8 goluri, Broască Ionuț – 1 gol, Pelidija Admir – 1 gol, Mironescu Liviu – 3 goluri, Bejinariu Florin Andrei – 1 gol, Glendza Alesandar – 4 goluri, Vojvodic Janja – 7 goluri, Milošević Vuk – 2 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 4 goluri, Baican Florin-Bogdan – 1 gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.