Lupii au reușit astăzi o victorie frumoasă în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, în fața uneia dintre echipele calificate în EHF European League, CS Minaur Baia Mare, rupând șirul de nouă victorii consecutive obținute de aceștia, înaintea meciului de astăzi de la Buzău.

Începutul primei reprize a fost dominat de oaspeți, însă buzoienii și-au revenit după primele 10 minute de joc, au recuperat avantajul oaspeților și au preluat conducerea pe tabela de marcaj, reușind să termine prima repriză la 4 goluri distanță de CS Minaur Baia Mare. Scor la pauză, 17 – 13 pentru Lupii Buzăului. În repriza a doua oaspeții s-au apropiat la cel mult două goluri de buzoieni, însă nu au reușit deloc să preia conducerea partidei, Lupii reușind să se distanțeze chiar și la 5 goluri. Scorul final al partidei a fost de 30 – 26 pentru HC Buzău 2012.

În urma meciului de astăzi, HC Buzău 2012 acumulează un total de 26 de puncte în clasamentul general, situându-se pe poziția a zecea, cu un avans de 4 puncte față de următoarea clasată, SCM Politehnica Timișoara.

În partida de astăzi au marcat: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 6 goluri, Broască Ionuț – 1 gol, Pelidija Admir – 1 gol, Mironescu Liviu – 1 gol,  Glendza Alesandar – 7 goluri, Milošević Vuk – 4 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 3 goluri, Vojvodic Janja – 7 goluri.

Încă 2 etape ne mai despart de finalul campionatului, în etapa a XXV-a, HC Buzău 2012 urmând să o întâlnească, în deplasare, pe CSM Bacău, pe data de 11 mai 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.