Astăzi, în cadrul etapei a 17-a din Liga Zimbrilor, HC Buzău 2012 a întâlnit Universitatea Cluj, meci disputat începând cu ora 17.30 în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Buzoienii au dominat partida încă de la început. Până spre sfârșitul primei reprize diferența de scor a fost constantă, ai noștri conducând în permanență cu unul, două goluri, însă după minutul 25, datorită celor două goluri marcate de Dumitrache Zamfir – Zavenica. în mai puțin de un minut, și a unei lovituri de la 7 metri a lui Glendza, Lupii au reușit să se desprindă la 4 puncte distanță, stabilind și scorul final al primei reprize: 16 la 11 pentru HC Buzău 2012.

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Repriza a doua a fost a Lupilor, de la început până la sfârșit. Au marcat punct după punct, reușind să se desprindă chiar și la o diferență de 16 goluri. Scorul final al partidei a fost unul zdrobitor pentru oaspeți: 36 la 20 pentru HC Buzău 2012, victorie mult așteptată pentru handbaliștii buzoieni, care le aduce 3 puncte importante.

Marcatorii partidei de astăzi au fost: Nosrati Shahoo – 3 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 6 goluri, Broască Ionuț – 4 goluri, Gheorghe Robert – 1 gol, Pelidija Admir – 1 gol, Mironescu Liviu – 4 goluri, Bejinariu Florin Andrei – 1 gol, Glendza Alesandar – 7 goluri,  Milošević Vuk – 3 goluri, Anton Marius – 4 goluri,  Vojvodic Janja – 2 goluri.

În cadrul etapei cu numărul 18 HC Buzău 2012 va juca în deplasare, cu SCM Politehnica Timișoara, duminică 13 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.