Astăzi, în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara, HC Buzău 2012 a jucat împotriva echipei locale, SCM Politehnica Timișoara, în cadrul etapei cu numărul 18 din Liga Zimbrilor. Deși o victorie ar fi fost importantă pentru buzoieni, mai ales în fața SCM Poli Timișoara, fosta echipă a antrenorului Pero Milošević, a fiului său Vuk Milošević și a portughezului Sergio Barros, totuși Lupii Buzăului au reușit doar un egal în partida de astăzi. Liviu Mironescu a deschis scorul în primul minut de joc, timișorenii egalând în minutul 3. Pe parcursul primei reprize ambele echipe au marcat punct după punct, scorul la pauză fiind egal, 13 – 13. În repriza a doua jocul a fost la fel de echilibrat, niciodată diferența de scor dintre cele două echipe nefiind mai mare de 2 puncte. Egalitatea s-a regăsit și pe tabela de joc, scor final al partidei: 27 – 27. După meciul de astăzi HC Buzău 2012 își păstrează poziția a zecea în clasament, cu un total de 17 puncte, urmată fiind la o diferență de 4 puncte de SCM Poli Timișoara și CSM Bacău.

În cadrul partidei de astăzi au marcat: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 7 goluri, Broască Ionuț – 5 goluri, Mironescu Liviu – 1 gol, Babasafari Renani Mohsen – 1 gol, Glendza Alesandar – 9 goluri, Milošević Vuk – 1 gol, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 2 goluri, Baican Florin-Bogdan – 1 gol.

HC Buzău 2012 va juca în etapa 19 acasă, miercuri, 16 februarie, începând cu ora 17:30, împotriva CSM București, echipă clasată pe locul șapte, cu un total de 25 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.