Handbal Club Buzău 2012 anunţă faptul că încă patru jucători şi antrenorul Pero Milosevic au fost diagnosticaţi pozitiv la retestarea pentru COVID-19 la care a fost supusă întreaga delegaţie buzoiană prezentă la cel de-al doilea turneu desfăşurat la Sfântu Gheorghe. Aceştia se alătură celor cinci jucători dignosticaţi pozitiv în prima testare de la revenirea din Covasna.

Oficialii clubului nostru au urmat protocolul medical şi procedurile legale în vigoare prevăzute în asemenea situaţie. A fost informată Direcţia de Sănătate Publică Buzău şi Federaţia Română de Handbal, iar în prezent jucătorii sunt izolaţi la domiciliu şi se află constant în legătură atât cu medicul echipei, cât şi cu oficialii clubului.

Echipa nu a desfăşurat nici un antrenament de la revenirea în Buzău de la ultimul turneu desfăşurat la Sf. Gheorghe pentru a reduce riscul infectării în rândul jucătorilor şi staff-ului din cadrul formaţiei noastre. HC Buzău respectă competiţia internă şi conducerea clubului crede că meciurile trebuie decise pe terenul de joc, tocmai de aceea, formaţia noastră va aborda meciul de astăzi (n.r. etapa 10, ora 16:30 – Sf. Gheorghe, Sala “Kati Szabo”) cu CSM Focşani cu un lot format din 13 jucători care va fi pregătit de către antrenorul secund, Bogdan Constantin.

Suntem alături de sportivii şi antrenorul clubului nostru, ne dorim să se însănătoşească rapid şi să îi avem cât mai curând alături!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.