• Buzoienii au trecut la limită, 27-26, de HC Vaslui şi, tot la limită, 24-23, CSM Bucureşti a învins-o pe Dobrogea Sud Constanţa

Echipa cu care HC Buzău îşi propune să atace al doilea sezon consecutiv în Liga Naţională începe să prindă contur. În această seară, în primul meci din cadrul Memorialului „Constantin Căpăţînă”, turneu amical pe care îl organizează la Sala Sporturilor cu sprijinul Consiliului Judeţean, echipa buzoiană a trecut la limită, 27-26 (15-15) de nou promovata HC Vaslui. Din ce în ce mai bun şi gata de joc după lunga perioadă de absenţă cauzată de accidentarea din meciul cu Minaur Baia Mare, din play-out-ul ediţiei trecute de campionat, iranianul Shaho Nosrati anunţă un sezon de graţie şi este jucătorul capabil să facă diferenţa. Foarte bine încep să se integreze în echipă şi noii veniţi în această vară şi, tot ca un plus faţă de sezonul trecut, Eliodor Voica are acum dubluri pe posturi şi, implicit, mai multe variante la dispoziţie. Semne, în orice caz, bune şi foarte bune în perspectiva viitorului campionat, de al cărui start ne mai despart fix două săptămîni.

HC Buzău: Shaho Nosrati (9), Zamfir Dumitrana (6), Andrei Grasu (3), Fabacary Dieme (3), George Roşca (2), George Alexandru (1), Alin Şania (1), Andrei Bejinariu (1)

În celălalt meci al zilei, primul al turneului, CSM Bucureşti a învins-o cu 24-23 pe Dobrogea Sud Constanţa.

Programul de vineri, 16 august:

-ora 17.00: CSM Bucureşti – HC Vaslui
-ora 19.00: HC Buzău – Dobrogea Sud Constanţa

Clasament

1.HC Buzău 3 p (27-26)
2.CSM Bucureşti 3 p (24-23)
3.HC Vaslui 0 p (26-27)
4.Constanţa 0 p (23-24)

Mihai Baltag / Şansa Buzoiană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.