Veste bună pentru suporterii Lupilor Buzăului! În noua stagiunea a Ligii Zimbrilor, biletele pentru partidele din Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, ale echipei HC Buzău 2012, vor putea fi achiziţionate atât de la casele din incinta stabilimentului sportiv, cât şi online, accesând adresa www.ticketnet.ro. În rândurile care urmează vă prezentăm pas cu pas procedura de achiziţie a biletelor pentru meciurile disputate de echipa noastră.

Pasul 1. Accesează platforma www.ticketnet.ro, apoi click/tap pe butonul albastru “Creează cont”

Pasul 2. Introdu şi confirmă datele cerute de formularul de pe www.ticketnet.ro

Pasul 3. Contul este realizat! Acum, alege din lista evenimentelor prezente pe Ticket Net, meciul la care doreşti să asişti.

Pasul 4. Click/tap pe evenimentul dorit (butonul albastru “Cumpără bilete”) şi alegeţi locul în sală (opţiunea “Manual” permite utiilizatorului să îşi aleagă poziţia dorită, în timp ce opţiunea “Automat” va alege un loc în funcţie de preţul şi zona dorită). După ce ţi-ai ales locul, continuă pentru finalizarea achiziţiei prin click/tap pe butonul “Adaugă în coş”.

Pasul 5. Finalizează comanda prin alegerea metodei de plată (card banca) şi prin alegerea metodei de livrare a biletelor (prin e-mail, fişier .pdf) Biletele odată achiziţionate nu mai pot fi schimbate. Vă rugăm verificaţi datele comenzii!

Pasul 6. Felicitări! Ai finalizat cu success comanda! Verifică adresa de email introdusă la pasul 2 pentru a descărca/printa biletele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.