În etapa a șaptea a Ligii Zimbrilor HC Buzău 2012 a jucat pe teren propriu împotriva echipei CSU din Suceava, meciul disputându-se astăzi, 17 octombrie în Sala Sporturilor. Buzoienii au dominat partida de la început până la fluierul final, aflându-se aproape în permanență la conducere pe tabela de joc. Au deschis scorul chiar în primul minut prin Dumitrana Zamfir – Zavenica, iar din minutul 4 au preluat conducerea partidei, până la finalul acesteia. Scorul la pauză a fost de 15 la 13 pentru Lupii Buzăului, diferența de două goluri regăsindu-se și în scorul final, 25 la 23. În urma partidei de astăzi, HC Buzău ocupă poziția a opta în clasamentul general, cu un total de 12 puncte.

În partida cu CSU Suceava au marcat: Nosrati Shahoo – 2 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 1 gol, Broască Ionuț – 3 goluri, Mironescu Liviu – 6 goluri, Glendza Alesandar – 7 goluri, Milošević Vuk – 2 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 4 goluri.

HC Buzău 2012 va juca următorul meci tot în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, duminică, 24 octombrie, împotriva formaţiei Potaissa Turda, ocupanta locului 4, cu 13 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.