Astăzi, “lupişorii” buzoieni au bifat o nouă victorie în cea de a şasea etapă a Diviziei A de handbal masculin, disputată împotriva celor de la CSU Piteşti, echipă clasată pe locul 2 în clasament cu 12 puncte. Dupa o primă repriză în care cele două echipe au trecut pe rând la conducerea partidei, buzoienii au reuşit să intre la vestiar cu un avantaj minim pe tabela de marcaj. În cea de a doua repriză, lucrurile s-au desfăşurat similar, echipele mergând cap la cap până în minutul 50, atunci când echipa noastră s-a desprins la 4 goluri. Finalul, însă, a fost unul de infarct, atunci când piteştenii s-au apropiat la un singur gol, în ultimul minut, dar experienţa băieţilor noştri şi-a spus cuvântul, astfel că partida s-a încheiat cu victorie pentru HC BUZĂU 2012.

Încă o dată, tânărul portar buzoian, Eugen Crăciunescu, s-a făcut remarcat prin 15 mingi parate, multe dintre ele în momentele critice ale meciului. Principalii marcatori ai Buzăului au fost: Anton Marius – 6 goluri, Carpiuc Adrian – 6 goluri, Bălan Vlad – 3 goluri, Stroe Petru – 4 goluri, Gheorghe Robert – 2 goluri, Tălmaciu Alexandru – 4 goluri.

Nu în ultimul rând, HC BUZĂU 2012 îi urează un sincer şi călduros La mulţi ani, unuia din principalii marcatori de astăzi, Adrian Carpiuc, care împlineşte frumoasa vârstă de 23 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.