Astăzi, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, HC Buzău 2012 a disputat partida împotriva CSM Alexandria, contând pentru etapa a patra a Diviziei A, arbitrată de cuplul Evghin – Mihordea. “Lupişorii” Buzăului au dominat partida de la început până la fluierul final, aflându-se în permanență la conducere. Buzoienii au deschis scorul încă din minutul 1 al partidei și au terminat prima repriză la o diferență de 7 goluri, la pauză scorul fiind de 18 la 11. În repriza a doua HC Buzău a condus constant, iar la finalul partidei, rezultatul a fost de 43 – 20. HC Buzău 2012 se află pe locul patru în clasament, cu un total de 6 puncte.

În partida de astăzi golurile au fost marcate de: Anton Marius – 10 goluri, Bălan Vlad – 8 goluri, Mihai SIlviu – 2 goluri, Carpiuc Adrian – 2 goluri, Păncescu Vlad – 3 goluri, Popa Alexandru – 3 goluri, Tălmaciu Alexandru – 4 goluri, Gheorghe Robert – 3 goluri. Stroe Petru – 3 goluri, Oprea Alexandru – 5 goluri.

HC Buzău(Divizia A) va juca următorul meci în deplasare, miercuri 13 octombrie, împotriva CSM București, echipă aflată pe locul al cincilea în clasamentul Diviziei A, cu un total de 6 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.