Astăzi, în sala Horia Demian din Cluj Napoca, HC Buzău a întâlnit pe AHC Potaissa Turda, meci disputat în cadrul etapei cu numărul 23 a Ligii Zimbrilor. În prima repriză diferența dintre cele două echipe a fost aproape insesizabilă, jocul fiind unul echilibrat, scorul la pauză (14-13) reflectând acest lucru. Însă în repriza a doua echipa din Turda a reușit un joc mai bun, dominându-i pe buzoieni pe tot parcursul jocului. AHC Potaissa Turda a obținut cu ușurință cele 3 puncte puse în joc, scorul final fiind de 33 – 26 pentru echipa din Turda.

Deși în urma meciului disputat în cursul zilei de ieri HC Buzău reușise să urce un loc în clasamentul general, astăzi a coborât din nou pe locul 9, cu un total de 29 de puncte.

Pentru HC Buzău au marcat: Broasca Ionut – 5 goluri, Mironescu Liviu – 4 goluri, Pelidija Admir – 2 goluri, Bejinariu Florin Andrei – 3 goluri, Esteki Allahkaram – un gol, Renaud David Leo Antoine – 5 goluri, Rosca George Gabriel – un gol, Nosrati Shahoo – un gol, Vujadinovic Predrag – un gol, Anton Marius – 2 goluri, Oprea Ionut – un gol.

Duminică, 11 aprilie, se va disputa etapa 24 și ultima din cadrul turneului de la Cluj Napoca. HC Buzău va juca de la ora 14:15, în sala Babes Bolyai cu CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.