Astăzi, în cadrul etapei a XXII-a, HC Buzău 2012 a întâlnit-o pe teren propriu pe CSA Steaua București. În prima repriză Lupii le-au ținut piept steliștilor, cel puțin în primele 20 de minute de joc, scorul fiind aproape tot timpul la egalitate. Însă spre finalul primei reprize bucureștenii au reușit să se desprindă, terminând prima repriză cu două goluri în avantaj, scor la pauză 13 la 11 pentru CSA Steaua București. În repriza a doua steliștii au intrat în forță pe teren, câștigând punct după punct. În ciuda eforturilor depuse de Lupi pe finalul celei de-a doua reprize, în care au reușit să mai reducă din avantajul oaspeților care se desprinseseră în minutul 52 la 8 goluri distanță, scorul final al partidei a fost de 21 la 25 pentru CSA Steaua București, care ocupă, în prezent poziția a doua în clasament.

În urma partidei de astăzi HC Buzău 2012 acumulează un total de 23 de puncte în clasamentul general, păstrându-și poziția a zecea în clasamentul general al Ligii Zimbrilor.

În meciul de astăzi au marcat, pentru HC Buzău: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 3 goluri, Broasca Ionut – 4 goluri, Mironescu Liviu – 2 goluri, Glendza Alesandar – 3 goluri, Milošević Vuk – 3 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 3 goluri, Stroe Petru – 2 goluri, Vojvodic Janja – 1 gol.

Lupii vor juca în deplasare următoarea etapă, pe 02 aprilie 2022, cu Dinamo București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.