Ieri, în sala Sala Horia Demian din Cluj Napoca, HC Buzău a întâlnit pe CS Dinamo București, în etapa 21 a Ligii Zimbrilor. Handbaliștii buzoieni s-au confruntat cu cea mai bună echipă din România, campioana din ultimii cinci ani, rezultatul partidei fiind unul previzibil.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, drept dovadă și scorul înregistrat la pauză: 13 – 10 pentru dinamoviști. În repriza a doua dinamoviștii au reușit să se distanțeze chiar și la 7 goluri, însă pe finalul partidei Allahkaram Esteki a reușit să marcheze de 3 ori consecutiv, stabilind scorul final al partidei: 25 – 20 pentru Dinamo București.

Înfrângerea din partida cu ocupanta locului I nu schimbă cu nimic poziția în clasamentul general, HC Buzău situându-se, în continuare, pe locul 9, cu un total de 26 de puncte.

Au marcat pentru HC Buzău: Yousefinezhad Amin – un gol, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 3 goluri, Milošević Vuk – 2 goluri, Mironescu Liviu – 4 goluri, Mironescu Liviu – un gol, Nosrati Shahoo – 3 goluri, Esteki Allahkaram – 5 goluri, Broasca Ionut – un gol.

În zilele următoare, tot la Cluj Napoca, se vor desfășura etapele 22 – 24 din Liga Națională. HC Buzău urmează să joace joi, 08 aprilie cu SC Suceava, vineri 9 aprilie cu Potaissa Turda și duminică, 11 aprilie cu CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.