A doua victorie consecutivă pentru Lupii Buzăului, în Liga Zimbrilor! Astăzi, în cadrul etapei 20, HC Buzău 2012 a jucat în deplasare, cu CSU din Suceava. Un meci echilibrat, în care ambele echipe s-au luptat pentru victorie. Însă victoria a fost a lupilor! La pauză conduceau cu 2 goluri (11 – 13), iar pe parcursul reprizei a doua au ținut piept atacurilor sucevenilor, reușind să câștige la o diferență de un gol. Scor final al partidei 28 – 29 pentru HC Buzău 2012.

În urma meciului de astăzi HC Buzău 2012 acumulează un total de 23 de puncte în clasamentul general, situându-se pe locul al optulea, urmată fiind la o distanță de doar un punct de CSU din Suceava și CSM Vaslui.

În partida de astăzi au marcat: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 6 goluri, Milošević Vuk – 6 goluri, Broască Ionuț – 2 goluri, Glendza Alesandar – 6 goluri, Baican Florin-Bogdan – 3 goluri, Mironescu Liviu – 3 goluri, Bejinariu Florin Andrei – 1 gol, Barros Sergio Henrique – 2 goluri.

Lupii vor juca în deplasare și în următoarea etapă, pe 05 martie 2022, cu AHC Potaissa Turda, partidă care va fi transmisă în direct pe TVR 1 începând cu ora 15:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.