HC Buzău a reuşit să se impună cu 25 la 23, (12-10) în etapa cu numărul 20 din cadrul Ligii Zimbrilor, în compania formaţiei CSM Făgăraşi, într-o partida disputată în Sala Sporturilor “Katy Szabo” din Sf. Gheorghe.

Echipa buzoiană a arătat, din start, cine este șeful, distanțându-se rapid la 4-0 și cam acesta a fost ecartul până spre finalul reprizei, când adversarii au mai recuperat și s-au apropiat la două goluri, 13-11. Cam după același scenariu s-a disputat și partea secundă, cu băieții lui Pero Milosevic punând pe tabelă un avantaj maxim de 5 goluri, 22-17 (min. 51). Finalul este, însă, cu mari emoții! Făgărașiul a început să înscrie la foc automat și s-a apropiat la doar un gol, 24-23 fiind scorul înregistrat cu două minute înainte de final. Din fericire, emoțiile avea să le risipească complet Allahkaram Esteki, cu o reușită care a pus capăt meciului și a adus Buzăului o victorie absolut logică și meritată: 25-23!

Au marcat pentru HC Buzău: Vuk Milosevic – 6 goluri, Ionuț Broască (5), Liviu Mironescu (4), Leo Renaud-David (3), Zamfir Dumitrana, Amin Yousefinezhad și Predrag Vujadinovic – câte 2 goluri şi Allahkaram Esteki (1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.