Astăzi, începând cu ora 15:30, în Sala Sporturilor din Constanța, Lupii Buzăului au disputat al doilea meci al sezonului, împotriva handbaliștilor de la HC Dobrogea Sud. După ce în primul meci, jucat împotriva CSM Alexandria, buzoienii au obținut prima victorie, a venit și rândul primei înfrângeri. În ciuda jocului bun al handbaliștilor de la HC Buzău 2012, în ciuda celor 5 puncte marcate în prima repriză de Glendza Alesandar, dintre care unul din lovitură de la 7 metri, constănțenii au reușit să termine la pauză cu un avantaj de 4 goluri. În repriza a doua jucătorii de la HC Dobrogea Sud, aflați într-o formă foarte bună la începutul acestui sezon ca urmare a câștigării Cupei României în meciul cu Dinamo și a calificării în turul al doilea al EHF European League, au reușit să se impună clar în fața handbaliștilor de la HC Buzău 2012, scorul final al partidei fiind de 31 la 24.

În partida de astăzi, pentru HC Buzău 2012, au marcat: Milošević Vuk – 2 goluri, Glendza Alesandar – 6 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 4 goluri, Esteki Allahkaram – 5 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 1 gol, Nosrati Shahoo – 2 goluri, Broască Ionuț – 2 goluri, Bălan Vlad-Leonard – 1 gol.

După primele două etape, HC Buzău se situează pe locul 7 în clasament, cu un total de 3 puncte.

Următorul meci, împotriva CSM Focșani 2007, va fi disputat de Lupii Buzăului pe data de 19 septembrie 2021, pe teren propriu, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.