Victorie frumoasă, muncită și binemeritată pentru Lupii Buzăului astăzi, în cadrul etapei cu numărul 19 din Liga Zimbrilor, în partida cu CSM București! Începând cu ora 17:30, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”, HC Buzău 2012 a întâlnit-o pe terenul de joc pe ocupanta poziției a șaptea în clasament, CSM București. După victoria obținută în fața Universității Cluj și egalul în partida cu Poli Timișoara, Lupii au intrat pe teren dorindu-și să câștige meciul de astăzi în fața oaspeților de la CSM București. După ce aceștia au deschis scorul, au urmat 3 goluri ale buzoienilor, care nu i-au intimidat pe bucureșteni, aceștia reușind, până în minutul 10, să păstreze egalitatea pe tabela de joc. Însă Lupii au preluat rapid conducerea, terminând prima repriză cu un avantaj de 8 goluri, scor la pauză: 19 la 11. În repriza a doua, în ciuda unui joc mai agresiv și mai determinat al bucureștenilor, jucătorii buzoieni au păstrat constant un avantaj de cel puțin 5 goluri pe tabela de joc, până la finalul partidei. Scorul final al meciului de astăzi: 32 la 26 pentru HC Buzău 2012.

În urma partidei de astăzi HC Buzău 2012 își păstrează poziția a zecea în clasament, cu un total de 20 de puncte, urmată fiind la o distanță de 4 puncte de CSM Bacău.

Astăzi au marcat: Nosrati Shahoo – 3 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 3 goluri, Broască Ionuț – 4 goluri, Pelidija Admir – 1 gol, Glendza Alesandar – 9 goluri, Barros Sergio Henrique – 2 goluri, Baican Florin-Bogdan – 1 gol, Stroe Petru – 2 goluri, Vojvodic Janja – 7 goluri.

HC Buzău 2012 va juca în etapa 20 în deplasare, duminică, 20 februarie, cu CSU din Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.