HC Buzău a pierdut la un singur gol confruntarea disputată în această după amiază, în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare, în compania formaţiei CSA Steaua Bucureşti. Programat în cadrul rundei cu numărul 19 din prima ligă de handbal masculin din ţară, meciul dintre buzoieni şi formaţia din Ghencea s-a dovedit, cel puţin până la ora redactării, cea mai spectaculoasă confruntare a rundei. Din păcate, buzoienii au fost învinşi în ultima secundă, scor 28 la 27, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, 14-14.

Fazele care au decis soarta jocului sunt disponibile aici. Meciul a fost transmis în timp real de FRH TV, în regim pay per view. Comentariul partidei a fost asigurat de jurnalistul Cristi Frisk. Toate meciurile buzoienilor sunt disponibile pe FRH TV pentru un tarif de 2,5 lei/meci, respectiv 11 lei/etapă. Toate drepturile aparţin FRH.

LIGA ZIMBRILOR, Etapa 19 | Sala Sp. Lascăr Pană, Baia Mare.
CSA Steaua Bucureşti – HC Buzău: 28-27, 14-14

Au marcat pentru HC Buzău: Liviu Mironescu (5 goluri), David Leo (5 goluri); Vuk Milosevic şi Ionuţ Broască, câte 4 goluri; Dumitrana şi Allahkaram Esteki, câte 3; Shahoo Nosrati, 2 şi Andrei Bejinariu, un gol. 

După disputarea etapei cu numărul 19, HC Buzău ocupă a noua treaptă în ierarhia la zi a Ligii Zimbrilor, cu 17 meciuri disputate şi 23 de puncte acumulate. Etapa viitoare, Lupii Buzăului vor întâlni formaţia CSM Făgăraşi, ocupanta poziţiei a XIII-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.