Ieri după amiază HC Buzău a disputat, pe teren propriu, partida împotriva CSM Bacău, contând pentru etapa a 12-a din Liga Zimbrilor. Deși Lupii au deschis scorul, în primul minut de joc, oaspeții au preluat conducerea partidei începând cu minutul 8 al primei reprize, printr-o lovitură de la 7 metri, la pauză aflându-se în avantaj cu două puncte. Minutul 36 a adus un scor egal pe tabela de joc (15 – 15), însă norocul nu a fost de partea buzoienilor, scorul final al partidei fiind de 24 la 26. Cele 3 puncte obținute de băcăuani în partida de ieri le-au adus și locul 9 în clasamentul general, iar HC Buzău ocupă poziția a zecea, cu un total de 12 puncte.

În partida de ieri au marcat: Nosrati Shahoo – 1 gol, Broască Ionuț – 3 goluri, Mironescu Liviu – 3 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 8 goluri, Vojvodic Janja – 5 goluri,  Baican Florin-Bogdan – 1 gol, Glendza Alesandar – 3 goluri.

HJC Buzău va juca în deplasare meciul din etapa 13, duminică, 28 noiembrie, începând cu ora 18:00, împotriva CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.