HC Buzău 2012 a fost eliminată din Cupa României, după o înfrângere la limită (22-21), suferită pe terenul Politehnicii Timișoara, în turul 2 al competiției, în partida disputată aseară, în Sala Sporturilor ”Constantin Jude”. Deși Lupii Buzăului au condus la pauză cu 13 la 10, în repriza a doua timișorenii au preluat conducerea partidei și s-au impus la limită, la o diferență de doar un gol, marcat în minutul 58:58.

Este pentru al doilea an la rând când buzoienii sunt eliminați din Cupa României de timișoreni. Ediția trecută, într-un meci care a avut loc în sistem turneu, la București, HC Buzău a fost eliminată tot de bănățeni, în optimile de finală.

Timișorenii au deschis scorul, iar oaspeții au preluat prima dată conducerea în minutul 7, scor 2 – 3. În minutul 16, prin golurile marcate de Glendza și Dumitrana, Buzăul trecut pentru prima oară la conducere, distanțându-se cu 2 puncte (5 – 7). Gazdele au egalat apoi la 7, dar în minutul 25, după două goluri la rând marcate de Vojvodic, HC Buzău s-a distanțat la 4 goluri, 8 – 12. La pauză buzoienii aveau un avans de 3 goluri, scor 10 – 13.

În repriza a doua primii au marcat Lupii, dar gazdele au preluat conducerea în minutul 38, scor 16 – 15. În minutul 50 timișorenii conduceau cu 20 – 17, însă HC Buzău a reușit să revină și să egaleze la 20 în minutul 56. Însă golul marcat de Cristescu în minutul 59 a stabilit scorul final al partidei, 22 – 21 pentru Politehnica Timișoara.

Pentru HC Buzău au marcat: Crăciunescu Eugen Ștefan Nicolae – 1 gol, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 3 goluri, Bejinariu Andrei – 1 gol, Glendza Alesandar – 6 goluri, Vojvodic Janja – 2 goluri, Milošević Vuk – 3 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 4 goluri, Baican Florin-Bogdan – 1 gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.