Alegeţi locul în haită! Vino alături de Lupii Buzăului înaintea unui nou sezon, mai provocator şi mai competitiv ca niciodată!

Accesează platforma www.ticketnet.ro şi achiziţionează abonamentul pe întreg sezonul competiţional 2021 – 2022 la meciurile echipei tale favorite şi primeşti cadou o eşarfă cu HC Buzău 2012 sau vino la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” şi asigură-te că ai cel mai bun loc pentru a urmări meciurile formaţiei noastre. Valoarea unică a unui abonament este de 150 de lei şi îţi garantează accesul la toate confruntările de pe teren propriu ale Lupilor Buzăului.

  • Pentru abonamentele achiziţionate online, platforma Ticket Net emite un document în format .pdf
    Vino cu el la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” şi schimbă-l în cardul de abonat.

** Achiziţia unui abonament pentru stagiunea competiţională 2021 – 2022 nu este condiţionată de condiţiile de pandemie cauzate de COVID-19, dar accesul în Sala Sporturilor din Buzău, da. Pentru a putea asista la meciurile echipei tale favorite, trebuie să faci dovada vaccinului anti-covid, a trecerii prin boală, a unui test PCR negativ realizat cu maximum 72 de ore înaintea fluierului de start sau un test antigen efectuat cu maximum 24 de ore înaintea jocului. Minorii au voie să participe gratuit la meciurile HC Buzău 2012, de pe teren propriu, doar însoţiţi de către un adult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.